Young & Rebel 22 juni 2017

Koop hier je kaartje!

Young & Rebel wordt in samenwerking georganiseerd met Pentascope, StartUp School, Hiemstra & De Vries, de Droomfabriek en Social Impact Factory.


Met ook de jonge sociale ondernemers van Koeckebakkers, Iwell, Jari Hazelebach (zie filmpje hierboven), en nog veel meer young professionals die vanuit purpose en lef ondernemen!

We kunnen maximaal 100 mensen hebben, wees er dus snel bij!

Donderdagmiddag 22 juni 2017 gaat de geschiedenis in als een van de meest rebellerende events op het gebied van werken met purpose en lef.

Een aantal rebelse ondernemers komen vertellen over hoe zij purpose brengen in hun werk, hoe zwaar dat soms is, maar ook wat het brengt. Verder gaan we met elkaar in gesprek over hoe je dat voor elkaar krijgt: purpose in je werk. 

Met het event Young & Rebel richten we ons bewust op de nieuwe generatie jonge professionals. Juist jonge professionals willen met hun werk van betekenis zijn en kunnen daardoor organisaties verder brengen. Wij herkennen dat verlangen van jonge professionals en brengen hen verder.

Met medewerking van Kees Klomp, Atay Dogan, Marc de Haas van Dorsser, Maaike Merkes, Marieke Grondstra, Gijs van Bilsen, Kim Kiszelnik, Ron van Es.

Het event Young & Rebel is niet-commercieel bedoeld. Daarom kunnen we de kosten laag houden. Voor 30 euro (en een beetje) krijg je een lading aan inspirerende verhalen, korte workshops, een boost aan purpose en lef en een hele hoop nieuwe vrienden. 

Als we na het event geld overhouden komt dat ten goede aan een wel heel tof project: Werken zonder Grenzen.

Locatie Social Impact Factory - Vredenburg 40 in Utrecht.