wie is de docent?

Purpose Onderwijs heeft geen vast programma. We kiezen ervoor om in gesprek te gaan met opleidingen en scholen om samen te bepalen wat nodig is en waar we vanuit ons aanbod aan kunnen bijdragen. Ons aanbod - zoals hier getoond - kent de drieslag Diagnose, Dialoog en Training.

DIAgnose: 

Hoe kun je als beginnende docent in een goede flow moeten komen tussen wat moet en wat werkt. Dat heeft alles te maken met je werkgeluk. In een workshop leer je daar meer over in combinatie met de Werkgelukindex.  

In de Tuin der Ontmoeting vindt je niet alleen de rust weer, maar ook inspiratie om je docentschap op je te nemen.  

Dialoog:

Be the Hero in your own Journey - een workshop van een dag waarin nieuwe docenten kijken naar hun startende loopbaan en wat ze daarmee nodig hebben en tegenaan lopen. Deze workshop geeft een goed overkoepelend beeld van de start en vervolg van elke professional.

Een andere manier van reflecteren is een workshop waarin je toekomt aan vragen over je rol als docentwie ben je daar als persoon?

training:

Specifiek in je dagelijks werk als beginnend docent is er behoefte aan reflectie in hele praktische zin. Het werk van een beeldcoach kan heel goed - letterlijk - beeld geven van je eigen functioneren en valkuilen.