de ©groei factor

Herken je de stem in jezelf om meer betekenis te geven aan je loopbaan? Knaagt dat gevoel ook aan je om meer ruimte te geven om je talenten ten volle in te zetten in je werk?

De vraag naar hoe je betekenis kunt geven in je werk wordt steeds luider. En terecht. Hoe goed jij je werk ook doet, als het weinig impact maakt, word je op den duur ongelukkig. Waar doe ik het dan voor?

Aan de andere kant is er natuurlijk de vraag of jij je talenten voldoende kent en betekenisvol kan inzetten. Met andere woorden: weet je wat je niet weet?

Het is tijd voor de ©Groei Factor!

‘You can't connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards.’ - Steve Jobs

 

 

 

De ©Groei Factor:

1. Ontdek je jouw sterke kanten - herken je talenten.

2.Zet je jouw loopbaan op een rij - connecting the dots.

3. Geef je betekenis aan je werk - de inzet van de ©Groei Factor.

4. Ontwikkel je jouw eigen ontwikkelpad - op weg naar een betekenisvolle carrière.

De ©Groei Factor is een uitgekiende workshop waarbij we gebruik maken van een zelf ontworpen test om je ontdekte talenten verder te onderzoeken en te verbinden met de betekenis in je werk.

Zo ontstaat een krachtig inzicht in een waardevol ontwikkelpad voor je carrière. Een carrière dat al jouw belangrijke talenten omvat en jou betekenisvol maakt in je werk.

De ©Groei Factor is een workshop van Naomi Barnouw en Ron van Es. Zij zijn al vele jaren actief in HR, loopbaancoaching, recruitment, training en personeelsbeleid.

De ©Groei Factor is een workshop die in-company gegeven wordt en waarbij zowel werknemers als de organisatie er profijt van hebben omdat we resultaten en uitkomsten ook direct bespreekbaar maken.

Workshop begeleiders Naomi Barnouw-Lindner en  Ron van Es